Dirigenten

Onze vereniging telt twee dirigenten: één voor het harmonieorkest en één voor het leerlingenorkest.

Dirigent van het harmonieorkest


Joost van Wichen

Joost van Wichen

Joost van Wichen begon zijn muzikale carrière op 8-jarige leeftijd op trompet bij Fanfare St. Lambertus. Toen al droomde hij over een carrière als professioneel musicus.


Joost is op het conservatorium in Tilburg (Fontys) begonnen aan zijn studie klassiek trompet. Dit was echter niet wat hij ervan verwacht had, dus maakte hij de overstap naar HaFa-Directie bij Hardy Mertens. In 2014 heeft hij deze studie afgerond. 


Omdat Joost niet alleen de klassieke opleiding wilde volgen, heeft hij het steunvak Trompet Geïmproviseerde Muziek gevolgd bij Toon de Gouw en heeft hij gedurende zijn studie bij de Fontys Bigband gespeeld.


Joost staat sinds 2019 voor harmonie st. Caecilia Ven-Zelderheide/Ottersum. Daarnaast dirigeert Joost ook bij Harmonie Gaudete in Domino te Cuijk, Harmonie Stad Grave te Grave en Fanfare Concordia te Wanssum. 


Naast dirigent is Joost ook componist, arrangeur en geeft hij les als klein-koper docent in Kerkdriel en Hedel . 

Dirigent van het leerlingenorkest


Harm Vullings

Harm Vullings

Harm Vullings is woonachtig in Ven-Zelderheide en is al sinds de begintijd dirigent van het leerlingenorkest. In het najaar van 2023 heeft Harm zijn 25-jarig jubileum als dirigent bij het orkest gevierd. 


Niet alleen is Harm dirigent, ook speelt hij euphonium bij het harmonieorkest. Harm dirigeert daarnaast nog diverse koren en hij is in het dagelijks leven docent.