Jubileumweekend 20-22 september 2024

Op 20 tot 22 september 2024 viert Harmonie St. Caecilia Ven-Zelderheide/Ottersum haar 125-jarig jubileum. Dit mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. We organiseren dan ook een grandioos feestweekend vol muziek, plezier en samenzijn voor jong en oud. Alle feestelijkheden vinden plaats in de loods bij Loonbedrijf Nas in Ottersum.

Koop hier je tickets: 

Programma jubileumweekend

Vrijdag 20 september - jubileumconcert!

De feestelijkheden starten we met een spetterend jubileumconcert op vrijdag 20 september. Onder leiding van dirigent Joost van Wijchen brengen we een gevarieerd programma met muziek voor elk wat wils. Van klassieke harmoniemuziek tot eigentijdse medleys, we beloven u een avond vol muzikale hoogtepunten.


Er zijn twee soorten tickets: staplaatsen en zitplaatsen à €17,50 per stuk. Wil je ook op de feestavond met Wir Sind Spitze! komen? Koop dan een combiticket à €25,- per stuk!

Zaterdag 21 september - Feestavond met Wir sind Spitze!

Na het spetterende jubileumconcert op vrijdag 20 september, is het op zaterdag 21 september tijd om te feesten! We vullen het feestweekend met een onvergetelijke feestavond met niemand minder dan Wir Sind Spitze!

Deze populaire band uit Limburg zorgt voor een avond vol meezingers, danshits en een fantastische sfeer. Zing mee met bekende nummers als "Hé Rosie” en geniet van een avond vol plezier en samenzijn.


Tickets zijn €15,- per stuk. Wil je ook naar het jubileumconcert komen? Koop dan een combiticket à €25,- per stuk!

Zondag 22 september - jubileumreceptie met open podium

Op zondag 22 september sluiten we ons jubileumweekend af met een gezellige receptie met open podium, wederom bij Nas. Toegang hiervoor is gratis!

Vanaf 11 uur bent u van harte welkom om onder het genot van een drankje en een hapje te proosten op ons 125-jarig jubileum. Tijdens de receptie is er gelegenheid om te swingen op de muziek van onze eigen DJ en om uw muzikale talenten te tonen op het open podium.


Dus pak uw instrument, zing uw favoriete lied of kom gewoon gezellig langs om te luisteren en te genieten van de muzikale sfeer. Meld je aan voor het open podium via onderstaande button!


We sluiten ons jubileumweekend feestelijk af en hopen u hierbij te mogen verwelkomen!

Vragen?

Heb je vragen over het jubileum, de tickets of wil je je aanmelden? Mail dan naar jubileum@caeciliavzo.nl of klik op onderstaande knop.